Zoeken naar huur een tent

huur een tent
huur een tent - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
Blitzz tenten en feestmateriaal Verhuur en verkoop.
Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
Tent te huur Tent 2dehands.be.
8 juli 2018 0021: Bekkevoort. Te huur pagodetenten 5mx5m Kunnen geplaatst worden 5mx5m of 5mx10m of 5x15m. 7 juli 2018 2353: Izegem. stretchtent, lounge tent, bedouine tent. Bent u op zoek naar een tent voor uw feest, en liefst iets meer dan een partytent?
complete kweektent
Fiesta Rent Tentverhuur.
Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
partytenten
Tent Feesten 2dehands.be.
Te huur bij sxt-events tent 5x6, 4x10, 6x12 6x24, of 12x12 beschikbaar bij sxt-events tevens kunnen wij de tenten uitrusten met tentvloer en v. 22 juli 2018 0620: Lier. Nieuwe witte pvc partytent 4x8m te koop. Nieuwe witte professionele pvc partytent te koop. Bij aankoop van een tent krijgt u korting op een set van 5 opbergtassen.
opslag gasflessen
Tent-Rent Verhuur tenten, champagnebars, receptietafelsloungesetviptentenpagodetentenfeesttenten.,
No tent no party. De pagodetent is door zijn hoge puntdak een echte sfeermaker en voor elk feest of. evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat. elke afmeting te realiseren is. Pagodetenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin.,
AllureTent: verhuur van tenten en feestmateriaal.
Onze tenten zijn geschikt voor 15, 30, 50, 75, 95, 120, 145, 180, 200 tot 250 personen die al dan niet zittend of rechtstaand onder de tent kunnen vertoeven. U ziet het, dankzij onze ruime aanbod van tenten te huur vindt u zeker wel een oplossing die bij uw project past.
J-M Tenten / Huur een tent EVBA Startpagina Facebook.
J-M Tenten / Huur een tent EVBA. J-M Tenten / Huur een tent EVBA heeft de openingstijden gewijzigd. J-M Tenten / Huur een tent EVBA heeft het bericht van Joris Demeester gedeeld. 21 oktober 2017. Joris Demeester heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Bungalowtent Ingerichte bungalowtent huren op camping Eurocamp campingvakanties.
U deelt zelf eenvoudig de ruimtes in de Eurocamp bungalowtent flexibel in. Zet de zijkant van de tent op als luifel en creƫer een overdekt zonneterras. Slapen uw kinderen graag samen, of juist apart? Kies zelf of u de bungalowtent indeelt in twee of drie slaapvertrekken, het kan allemaal. Huur direct een bungalowtent in bijvoorbeeld Frankrijk, Italiƫ of Spanje!
HUUR EEN TENT BVBA Home.
aan het juiste adres. Kort gezegd, een tent voor ieders budget. Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Of: 0497 16 54 74. alle prijzen vermeld op deze website zijn excl. wij zijn gelegen regio laakdal. Website Builder mogelijk gemaakt door Vistaprint.

Contacteer ons