Zoeken naar mooie tenten

mooie tenten
Tenten en feestmateriaal.
Tenten en feestmateriaal. Op deze pagina vindt u een overzicht van de tenten en feestmateriaal die u bij ons kunt huren.: professionele Luxe Party Tenten. tafels en stoelen. Onze PVC tentvlo eren. Op zoek naar een mooie en degelijke vloer voor uw partytent?
Tenten online
Tenten ColliShop.
Reiskoffers en Trolleys Reistassen Shoppers Beautycases Rugzakken Toilettassen Koelboxen Alles van Bagage Reistoebehoren. Isoleerkannen Koelboxen Koeltassen Drinkbekers, Reismokken en Drinkflessen Powerbanken Alles van Reistoebehoren. Camping en Trekking. Luchtbedden en zelfopblazende matrassen Kampeermeubelen Slaapzakken Tenten Kampeerbedden Windschermen Alles van Camping en Trekking Cadeaubonnen en geschenkboxen.
Tenten online
Mooie tenten.
tenten winkel
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
De Luxe Party Tenten zijn sierlijke tenten met een mooi puntdak. Met hun prachtig gebogen lijnen, zijn dit de ideale tenten voor een speciaal evenement. De 33 structuur is geschikt voor een festival, een beurs of als extra ruimte bij een tuinfeest. De Luxe Party Tent bestaat uit een aluminiumstructuur met zwevende mast gecombineerd met PVC-zeildoek van optimale kwaliteit. Ook deze tenten kunnen gecombineerd worden naargelang de ruimte die nodig is en voorzien worden van een houten vloer. Zijwanden: Wit-Wit Venster Dicht. Personalisatie: Zijwanden Dak. Verankering: Piketten Betongewichten. Extra werkzaamheden 35 euro/ uur per persoon. Huur deze Luxe Party Tent 33 vanaf 190., 1 2 3 4. Zet jouw merk extra in de kijker met onze mobiele vlaggenmasten. Deze 6 meter hoge masten zijn voorzien van een anti-diefstalslot en kan indien gewenst voorzien worden van een mooie banierhouder of hijssysteem.
paracetamol en alcohol
Chique, trendy en mooie tenten voor een feest. Te koop 2dehands.be.
Geniet van onze mooie tenten! Bel of mail ons voor meer informatie.: Onze tenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit canvas, zijn brandwerend en waterdicht. De binnenkant is bekleed met handbedrukte, katoenen wanden. De toevoeging van voile gordijnen zorgt voor een elegante sfeer.
Mooie Tenten 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. 56 zoekertjes voor mooie." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Overige tenten 17. Klassieke tenten 9. Iglotenten Piramidetenten 5. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Overige tenten 17. Klassieke tenten 9.
Exclusieve feesttent huren, babyborrel, huwelijksfeest, tenten voor ceremonie Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Bij mooi weer kunnen de zijwanden weggelaten worden, waardoor het contact met de mooie omgeving/tuin niet verloren gaat. Bij minder weer kunnen alle zijden perfect afgesloten worden met transparante of gesloten zijwanden, ook het plaatsen van een toegangsdeur is mogelijk. De Hexadome is perfect geschikt voor alle doeleinden. Kijk verder op deze pagina voor de afmetingen en foto's! Afmetingen Hexadome tent. Prijslijst Hexadome tenten. Foto's' Hexadome tent.
AlOkkee: tentenverhuur in Grobbendonk, Antwerpen.
De échte blikvanger op uw evenement: mooie luxe-pagodetenten met een zeer strak en uniek design. Van BBQs, tuinfeesten, communiefeesten, huwelijken tot opendeurdagen, bedrijfsfeesten, festivals., Graag meer informatie omtrent de verhuur van onze pagodetenten en feesttenten in regio Antwerpen en Herentals?
Artimara: Verhuur marokkaanse berber en stretch tenten.
Dit is een mooie grote, hoge tent, geschikt voor festivals. Deze tent wordt verhuurd zonder inrichting door de Vzw Anamma uit Gent. Niet door ons. Er zijn minstens 3 extra mensen nodig bij de plaatsing. U kunt de tent reserveren bij De organisatie van Copacobana. De opbrengst is voor het jaarlijks gratis festival, de aankoop en het onderhoud van de tent te bekostigen. Zo kan de tent ook op t festival staan elk jaar en zichzelf bedruipen. Berber Theetent voor Buurtfeest: 1 pers per m2. Per tafel 6/7 personen. Geen kussens op de krukjes. Prijs voor deze eenvoudige inrichting meestal zonder verlichting overdag: 10 euro/pp. 6.Prijzen inrichting tenten.
Pagode partytent Laagste prijsgarantie partytenten!
Nu met de laagste prijs garantie en de snelste levering binnen Nederland en België! Heeft u de paviljoen tenten al gespot? Wij bieden ze aan! Geen standaard pa. Partytent 4x4m Pagode. Mooie Pagode tent 4x4m met een hoogte van 35m!
Welkom ATB Tentenverhuur.
In de zomer van 1979 werd ATB opgericht en groeide al snel uit tot een mooi bedrijf. Een onderneming die zich vooral toespitst op zijn klanten om hen bij al hun feesten en evenementen een aanbod van feesttenten te kunnen doen, zodat hun terras, tuin of feestlocatie een extra mooie dimensie krijgt. De brede waaier van tenten en accessoires die wij u kunnen aanbieden maken ook nu nog steeds van al uw feesten en activiteiten een schitterend verhaal.
verhuur en verkoop van tipi's' en tenten van Bosjuweel. Verhuur op mooie locaties door Nederland, Belgi en heel Europa.
Naast onze complete en mooie tenten hebben wij een groot assortiment accessoires om de sfeer of uw feest compleet te maken; Oosterse tapijtjes, tafeltjes, krukjes, kussens, huiden en vachten. Van Oosterse lichtjes en waterpijpen tot een mobiele sauna of houtgestookte hottub toe.

Contacteer ons