Resultaten voor mooie tenten

mooie tenten
Kerkhofs Tent Renting Voor elk event de juiste tent.
De Luxe Party Tenten zijn sierlijke tenten met een mooi puntdak. Met hun prachtig gebogen lijnen, zijn dit de ideale tenten voor een speciaal evenement. De 33 structuur is geschikt voor een festival, een beurs of als extra ruimte bij een tuinfeest. De Luxe Party Tent bestaat uit een aluminiumstructuur met zwevende mast gecombineerd met PVC-zeildoek van optimale kwaliteit. Ook deze tenten kunnen gecombineerd worden naargelang de ruimte die nodig is en voorzien worden van een houten vloer. Zijwanden: Wit-Wit Venster Dicht. Personalisatie: Zijwanden Dak. Verankering: Piketten Betongewichten. Extra werkzaamheden 35 euro/ uur per persoon. Huur deze Luxe Party Tent 33 vanaf 190., 1 2 3 4. Zet jouw merk extra in de kijker met onze mobiele vlaggenmasten. Deze 6 meter hoge masten zijn voorzien van een anti-diefstalslot en kan indien gewenst voorzien worden van een mooie banierhouder of hijssysteem.
Tenten
Verhuur van tenten en feestmateriaal Blitzz de partner voor uw event.
Naast de verhuur van feestmateriaal en tenten, kan u bij ons terecht voor huren van stoelen, huren van tafels, huren van borden. Maar ook voor het huren van linnen, bestek, ijskasten, springkastelen, verlichting, muziekinstallatie. zodat u één contact persoon hebt bij het organiseren van uw feest. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor onze klanten. Mooie propere witte tenten.
straalcabines
Artimara: Verhuur marokkaanse berber en stretch tenten.
Afmetingen 8 16 120 pers Verhuur: 1000 euro.: Dit is een mooie grote, hoge tent, geschikt voor festivals. Deze tent wordt verhuurd zonder inrichting door de Vzw Anamma uit Gent. Er zijn minstens 3 extra mensen nodig bij de plaatsing. U kunt de tent reserveren bij De organisatie van Copacobana. De opbrengst is voor het jaarlijks gratis festival, de aankoop en het onderhoud van de tent te bekostigen. Zo kan de tent ook op t festival staan elk jaar en zichzelf bedruipen. Berber Theetent voor Buurtfeest: 1 pers per m2. Per tafel 6/7 personen. Geen kussens op de krukjes. Prijs voor deze eenvoudige inrichting meestal zonder verlichting overdag: 8 euro/pp. 6.Prijzen inrichting tenten.
management
Tentenverhuur aarschot Dtent.
DTent Tenten en Feestmateriaal. DTent voorziet al uw feesten en events van mooie, degelijke tenten tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan feestmateriaal. U kan bij ons terecht voor het huren van tafels, stoelen, togen, koeling, een springkasteel en zoveel meer.
goedkope lening
Welkom ATB Tentenverhuur.
In de zomer van 1979 werd ATB opgericht en groeide al snel uit tot een mooi bedrijf. Een onderneming die zich vooral toespitst op zijn klanten om hen bij al hun feesten en evenementen een aanbod van feesttenten te kunnen doen, zodat hun terras, tuin of feestlocatie een extra mooie dimensie krijgt. De brede waaier van tenten en accessoires die wij u kunnen aanbieden maken ook nu nog steeds van al uw feesten en activiteiten een schitterend verhaal.
Mooie Tenten 2dehands.be.
In amper 2 seconden staat hij recht en er is plaats voor 4pers! 9 januari 2018 1201: Zutendaal. professionele feesttenten te koop. professionele feesttenten te koop type Deboer tenten mooie witte pagodetenten 4x4 inclusief systeemvloer mooie witte pagodetenten 6hoek 25m2.
Chique, trendy en mooie tenten voor een feest. Te koop 2dehands.be.
Geniet van onze mooie tenten! Bel of mail ons voor meer informatie.: Onze tenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit canvas, zijn brandwerend en waterdicht. De binnenkant is bekleed met handbedrukte, katoenen wanden. De toevoeging van voile gordijnen zorgt voor een elegante sfeer.
Exclusieve feesttent huren, babyborrel, huwelijksfeest, tenten voor ceremonie Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Bij mooi weer kunnen de zijwanden weggelaten worden, waardoor het contact met de mooie omgeving/tuin niet verloren gaat. Bij minder weer kunnen alle zijden perfect afgesloten worden met transparante of gesloten zijwanden, ook het plaatsen van een toegangsdeur is mogelijk. De Hexadome is perfect geschikt voor alle doeleinden. Kijk verder op deze pagina voor de afmetingen en foto's! Afmetingen Hexadome tent. Prijslijst Hexadome tenten. Foto's' Hexadome tent.
TENT HUREN tent huur oosterse tenten verhuur.
springkasteel huren dendermonde. Op zoek naar oosterse tenten verhuur? oosterse tenten verhuur. verhuur en verkoop van tipi's' en tenten van Bosjuweel. Verhuur op mooie locaties door Nederland, Belgi en heel Europa. Van Oosterse lichtjes en waterpijpen tot een mobiele sauna of houtgestookte hottub toe.
Tentenverhuur Delta Tenten Verhuur van tenten over heel Europa.
Alle tenten zijn beschikbaar in een transparantie versie. Deze geven een mooie uitstraling aan uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent onze transparante tenten. Bekijk enkele realisaties. Winkel en stockageruimte. Delta tenten biedt uitermate kwalitatieve tenten voor lange termijn gebruik.
Verhuur tenten: feesttenten opslagtenten tent huren Oost en West-Vlaanderen tentverhuur Brugge, Gent, Roeselare.
De tent was dik in orde, mooie service ook! Ik wil ook nog jou vriendelijk behulpzame personeel bedanken uit naam van de standenbouwer voor het ontlenen van de zware hamer. Lars VD KBC. Alles is perfect verlopen. Marc V SKF Belgium. Europatenten Krommewege 74 9990 Maldegem. Tel: 32050 71 15 57 Fax: 32050 71 75 22 info@europatenten.be. Pagodetenten Opslagtenten Transparante tenten Ijspistes Walkways Spantenten Sfeertenten Kadertenten.
Mooie tenten.

Contacteer ons