Resultaten voor verhuur verwarming tent

verhuur verwarming tent
Blitzz tenten en feestmateriaal Verhuur en verkoop.
Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: communiefeest, familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival., U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent, aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!
PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen, stretchtent kopen, feesttent kopen,
inclusief heldere 25 watt lampen ideaal voor tenten tot 6 m lengte voor binnen en buiten Specificaties: lengte van eerste tot. Pole tent 9x15m. SPECIFICATIES Hoogte: 426m, Zijhoogte: 210m, Dakzeil: 500 g/m Zijwanden: 500 g/m Structuur: gegalvaniseerd Buizen. Zijwandenset voor PVC tent 5x12m.
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal. We realiseren uw feestconcept met de grootste zorg met een stijlvolle tent.
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair. Je kan ook kiezen voor de unieke after-party service waarbij wij alles in de gehuurde tent opruimen.
lenen
Verwarming voor je feest huren op Fun.
0 Nu vergelijken. Toon alle categorieën uit Verhuur. Ga direct naar onze producten. Tuinfeesten zijn fantastisch leuk. Maar toch is er een onvermijdelijke factor die de sfeer kan drukken: De temperatuur! Je kan hier ook uiteraard op anticiperen door een tuinverwarming of een terrasverwarming te huren. Bij Fun kan je een ruim assortiment aan verwarmingselementen huren. Dit gaat van een eenvoudige tuinverwarming of terrasverwarming, maar je kan evengoed kiezen voor een sfeervolle vuurkorf. Ten slotte is er de vuurschaal voor een lounge gevoel. Belangrijk: kies voor je verder gaat eerst je postcode links in het filtermenu. Hier zie je hoe het moet. Vanaf 60 / dag. Zet op verlanglijst. Vanaf 20 / dag. Zet op verlanglijst. Vanaf 25 / dag. Zet op verlanglijst. Party Tent Heater. Vanaf 25 / dag. Zet op verlanglijst. Elektrische Verwarming Pro 3Kw.
Iso Betadine
Tentenverhuur aarschot Dtent.
DTent Tenten en Feestmateriaal. DTent voorziet al uw feesten en events van mooie, degelijke tenten tegen scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan feestmateriaal. U kan bij ons terecht voor het huren van tafels, stoelen, togen, koeling, een springkasteel en zoveel meer.
Daikin airco
Tent of terrasverwarming nodig? Evenetent de Partyverhuurder uit Zwolle.
Onze terras parasols werken op gas en zijn ideaal voor bij een statafel, de warmte komt vanuit de parasol, dus van boven. Deze heater kan ook prima in een tent staan zolang hij maar niet tegen het doek aanstaat. Voor dichte ruimtes hebben we kleinere gas blowers die een straal van warme lucht blazen d.m.v. Deze kachels zijn ideaal om gangetjes en kleine tenten te verwarmen. Tenslotte leveren wij ook gas voor onze heaters. Is uw evenement naar wens ingericht? Dank kunt u zich nu gaan bezighouden met de catering! In ons assortiment. Ook te huur bij Evenetent. Dessert bord 21cm. Bezorgkosten en service Veel gestelde vragen Verhuurvoorwaarden Informatie offerte aanvraag en tarieven. Evenetent Party verhuur.
Tentverwarming, huur een toestel voor de verwarming van uw tent.
Dit toestel zorgt voor de verwarming van uw tent en wordt elektrisch aangedreven. Deze elektrische luchtverwarmers zijn bijzonder goed inzetbaar in ruimten waar geen open vlam gewenst is, geen rookgas of vocht mag worden uitgeblazen en waar geen brandstof mag aanwezig zijn. Dit toestel zorgt dus voor de nodige tentverwarming. Verhuur catalogus categorieën.
Heater verhuur voor Tenten Andrews Sykes België NL Andrews Sykes België.
Wij hebben samengewerkt met talloze evenementen bureaus in het hele land, om voor hen de beste verwarming huur pakketten te leveren en installeren. Ongeacht uw wensen kunt u op ons vertrouwen voor het snel huren van effectieve oplossingen voor tenten, feesttenten en tijdelijke onderkomens. Dankzij onze strategisch gelegen vestigingen in heel het land, kunnen wij binnen vier uur na uw aanvraag onze apparatuur bij u leveren en installeren. Veillige, efficiënte en rookvrije verwarming binnen tenten is van groot belang, met name wanneer de buitentemperaturen laag zijn. Onze units kunnen u hierbij helpen, dankzij ons ruime heater verhuur assortiment. De afmetingen en de soort tent bepalen wat de meest effectieve oplossing vormt voor uw probleem.
Te huur: Verwarming en koeling huren Eurorent Machineverhuur.
Verwarming en koeling. Mazouttanks 1.000 tot 2.900 L. Bouwdrogers 230 V. Spot koelinstallaties 5.000 en 6.500 W. Koeler 23, kW. Luchtreiniging / stofbeheersing. Nieuw Luchtreiniger voor zweefstof 550m. Ventilatoren 230 V. Infraroodstraler 3.000 W 230 V. Olieradiator 3.000 W 230 V.
Eventa Rent Origineel en goedkoop huren Verwarming huren tent Popcornmachine en suikerspinmachine aan topprijs! Verwarming huren tent goedkope terrasverwarming huren Verwarming huren tent Springkastee
1 daghuren 5 dagen beschikbaar. Verhuur van terrasverwarmer, warmtepaddestoel, elektrische verwarmer of gasheater aan de beste prijs. We verhuren een ruim aanbod aan verwarmingselementen en verwarmingstoestellen aan de beste prijs. Verhuur van verwarmer, terrasverwarmer, verwarming voor tent, heater, gaskanon, te Antwerpen, Brussel, Mechelen, Boom, Puurs, Beveren.
Tentverwarming huren.
Het type verwarming hangt onder andere af van het aantal genodigden en de grootte van de tent. Voor grotere tenten wordt er gebruik gemaakt van een verwarmingsysteem met warme lucht. In kleine tenten kan er gebruik gemaakt worden van gaskachels.
Verhuur van feestbenodigdheden Partyrents.
Verhuur van allerlei feestbenodigdheden., Bestek en servies. Cafe Den Bierstal. Car World International. Het Waterhuis aan de Bierkant. Een partytent op uw evenement, tuinfeest, verjaardagsfeest, communiefeest., Partyrents helpt u verder! Bekijk hier meer informatie. Ook voor tafels, of ander feestmateriaal bent u bij Partyrents aan het juiste adres!
Te koud? huur tijdelijke, mobiele verwarming project bij Huurland.
Afhankelijk van de gekozen brandstof en de benodigde kcal, kan u nu makkelijk zelf de verwarming kiezen die geschikt voor u is! Huur nu tijdelijke verwarming. Tip 3: Plan op voorhand en profiteer van de langetermijnkortingen! Vaak beslist men bij dalende temperaturen op het laatste moment om verwarming te huren.
Verwarming huren: Heaters terrasverwarming verhuur Boels.
onze catalogus aan. Speciaal voor feesten en partijen die in de winterperiode doorgaan tot in de late uurtjes is het lekker als u uw gasten voorziet van extra verwarming. We raden in dat geval onze gasheaters en Quartz heater aan.

Contacteer ons